Am primit de la un avocat al unei firme de recuperari ,o instiintare in care mi se comunica faptul ca intentioneaza sa inceapa procedura repunerii in termen pe cale judecatoreasca si ulterior procedurade executare silita a bunurilor mobile.De asemenea mi se acorda o reducere substantiala -50%- a datoriei pe care o am la banca.Ce ma sfatuiti sa fac ,pentru ca acum nu pot plati datoria.Va multumesc!
Va multumesc frumos pt. raspuns si pentru timpul acordat.Ce nu inteleg eu este aceasta repunere in termen.cum se procedeaza si ce repercusiuni poate avea pentru mine.Inca odata va multumesc pt. timpul pretios pe care mi-l acordati.
Inseamna ca s-a implinit prescriptia, ca ei recunosc asta, dar vor incerca sa sustina in instanta ca depasirea termenului de prescriptie s-a facut dintr-o imprejurare mai presus de vointa lor.
Cred ca doar va ameninta si ca nu vor face nimic. Pana nu obtin repunerea in termen, puteti sta linistit.
Recurs
Liulica Gina
Buna ziua!
Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen
nicxon
buna ziua,
Am un proces in litigii de munca,unde am solicitat repunerea in termen,instanta imi cere sa motivez in fapt si in drept aceasta cerere.Rog ... (vezi toată discuția)