avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

Buna ziua. Intrebarea mea este: cum putem recupera de la un datornic o suma data acum 6 luni, contra unei chitante de mana, scrisa de el.? Chitanta are valabilitate in Instanta? Cum sa procedam?
Cel mai recent răspuns: ieia , utilizator 17:57, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei de judecata cu o cerere in acest sens daca termenul de rambursare a expirat.
Nu uitati de medierea prealabila.
Chitanta este valabila in fata instantei.
Multumesc mult pentru raspunsul rapid si competent. Cu cele mai bune urari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru o perioada de ... biulian biulian Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru 7 ani. Am ajutat un prieten, de fapt ajutor reciproc, el ajutandu-mi parintii in varsta cu anumite servicii, ... (vezi toată discuția)
Notificare /concilierea directa, mediere sau proces de recuperare ? oanaportar oanaportar - unitatea trebuie sa recupereze o suma de bani de la un beneficiar de servicii. - suma de bani trebuia platita din apr.2013. - pentru a recupera suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut facut cu chitanta de mana dorelbaiu dorelbaiu In 30.11.2006 am imprumutat o persoana cu suma de 10.000 Ron in baza unei declaratii de mana, scrisa de cel care a imprumutat banii, cu toate datele lui ... (vezi toată discuția)