avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comision 2 % pe tranzactie
Discuție deschisă în Executare silită

Comision 2 % pe tranzactie

Va rog , am cumparat un apartament la licitatie, prin executor judecatoresc , acesta din urma solicita sa platesc eu comisionul de 2% pe numele si in numele celui executat. Creditor este banca care a incasat suma din tranzactie. nu trebuie sa plateasca debitorul sau in cazul de fata banca ?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Cine plateste impozitul pe venit in urma unei executari silite bianca34 bianca34 Buna seara, in urma cu putin timp am fost executata silit pentru un credit neachitat si pentru care am girat cu un apartament. La a treia licitatie organizata ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executat silit mary_stoica mary_stoica Buna seara, Am nevoie de lamuriri in urmatoarea situatie: Un creditor initiaza executarea unui imobil. In urma vanzarii la licitatie, imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la proprietar cu probleme penale gabivoch gabivoch Buna seara. Revin cu problema Asociatiei noastre cu privire la acest proprietar de la care avem de recuperat aprox. 30.000 lei. Cele 2 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)