avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat auto

Buna seara,
am si eu doua intrebari, intrucat sunt in situatia de a analiza posibilitatea incheierii unui contract de comodat, pt masina mea...
1) prin contractul de comodat, pe langa cheltuielile de intretinere (piese de schimb, reparatii, etc.), comodatarul va suporta si costul asigurarii, rovignetei si a impozitului anual???
2) se poate incheia pe termen nedeterminat? Daca DA, atunci cum si cand voi putea scoate masina de pe numele meu, de la Finante/Primarie?!

Va multumesc pentru raspuns!
Marius
Cel mai recent răspuns: cusmanm , utilizator 07:51, 22 Ianuarie 2014
Contractul de comodat nu se poate incheia pe perioada nelimitata
Drepturile si obligatiile partilor,proprietarul bunului mobil cu care ati incheiat contractul de comodat este comodantul si dv beneficia.utilizator=comodatarul. urmeaza sa fie concret negociate si asumate in cadrul contractului de comodat
cartea de identitate, in cazul contractului de comodat, va ramane la proprietar (adica eu)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina instrainata prin contract de comodat testu testu Buna seara, Am \\"vandut\\" masina unei persoane prin contract de comodat pe 10 ani facut la un birou de notariat. Azi am observat ca tipul caruia i-am ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)