avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sanctionare persoana neautorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sanctionare persoana neautorizata

Va salut! In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Am o mica dilema si anume : ma ocup cu mici modificari la masini , pe partea electrica in special led-tuning(modificari culoare bord/iluminat plafoniere etc.) . Pana acum am un anunt intr-un bazar pe Facebook , insa m-am gandit sa imi promovez ceva mai mult activitatea si anume prin niste fluturasi pe care sa ii pun in parbrizele masinilor. Mi-am facut cateva bucati , si i le-am aratat unui prieten , acesta a spus ca risc o amenda considerabila pentru ca promovez servicii oferite de persoana neautorizata. Nu stiu ce sa fac , nu pot sa devin PFA pentru ca sunt minor . Astept cateva sfaturi din partea dvs. , va multumesc mult , stima!

Alte discuții în legătură

Tuning auto silviu82gl silviu82gl buna ziua am si eu o nelemurire in legatura cu tuningul auto exterior, acum 4,5 luni m-am apucat sa modific la masina mea bara fata, bara spate extensie aripi ... (vezi toată discuția)
Hartuirea online Chronical Chronical Salut, Fosta mea prietena a vrut sa ma santajeze cu niste conversatii.... am dovezi in care prietena ei admite ca are conversatii trimise de prietena mea... ... (vezi toată discuția)
Reflector care bate exact in geamul meu teodorescu madalina teodorescu madalina Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate ... (vezi toată discuția)