avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reflector care bate exact in geamul meu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reflector care bate exact in geamul meu

Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate extraordinar de tare, patrunde si prin jaluzele, cred ca este cu halogen sau ceva de genul acesta. Unde pot afla daca este normal sau sa ii pot forta sa il reorienteze?! Sa il monteze pe blocul meu i sa le bata lor in geamuri. Va rog mult ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperata pt ca nu pot dormi noaptea. Va multumesc mult!
Cred ca e cazul sa discutati cu conducerea asociatiei de proprietari din blocul cu pricina.
Sfat "umanitar", juridic nu este in nici un caz, referitor la "a forta spre a se reorienta" :)

Daca nu rezolvati pe cale amiabila, puteti incerca o oglinda reflectorizanta...poate vor intelege apoi, ca ceea ce tie nu-ti place...nu place nici altei persoane...zic si eu...sper sa nu gresesc cu nimic (stiu ca sunt cam scumpe oglinzile sau/si geamurile reflectorizante)...
Mai ieftin ar fi o prastie:P
Am glumit, vorbiti cu proprietarul la al carui geam aste reflectorul, sau cu presedintele de asociatie, daca este montat pe bloc.
Explicatii ca aceasta este un deranj care alaturi de cel fonic este interzis la locuintele tip condominium.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Si daca nu se rezolva dupa discutii cu cei din blocul vecin, cu asociatia, cu prastia sau cu oglinda, va sugerez sa reclamati la politie, la primarie, la prefecrura, la Autoritatea de sanatate publica... Gasiti adresele lor pe aici pe internet si nu va costa nimic sa le trimiteti cate un mesaj cu problema dv.
intr-o prima etapa as face o sesizare presedintelui asociatiei din care face parte individul, mai ales ca solutia pe care urmeaza ar putea afecta si alti vecini de-ai lui ...
eu as proceda ulterior intocmai cum procedeaza respectivul ... mi-as instala un reflector chiar mai mare si l-as orienta noaptea spre el, ori de cite ori abuzeaza si el de reflectorul propriu
exista o vorba romaneasca celebra ... "ceea ce nu-ti place, altuia nu-i face !"
nu este economica solutia, dar poate da roade ;)

Alte discuții în legătură

Iluminat curte cu proiector cu senzor Amh20 Amh20 Buna ziua, locuim la casa si am montat pe fatada casei 2 proiectore cu led cu senzor de miscare pt iluminarea curtii. Ele sunt orientate in jos, paralel cu ... (vezi toată discuția)
Stalp stradal cu bec inteligent (5g?) am trimis un mesaj la care ... ananasha51 ananasha51 Stalp stradal cu bec inteligent (5G?) Am trimis un mesaj la care am primit doar o intrebare fara raspuns. \"Stâlp stradal cu lumina ce reflecta FIX in ... (vezi toată discuția)
Lumina ca de interogatoriu la scara de vis-a-vis! help! veronik veronik Locuiesc la et 1, iar in fata am scara unui alt bloc. De vreo 3 luni afara, in fata scarii s-au montat 2 neoane care sunt montate si prost, adica mult prea jos ... (vezi toată discuția)