Locuiesc la et 1, iar in fata am scara unui alt bloc. De vreo 3 luni afara, in fata scarii s-au montat 2 neoane care sunt montate si prost, adica mult prea jos astfel incat bat exact la mine in geam si lumineaza si prea tare tanand cont ca scopul nu era sa nu mai aprind eu lumina in casa. Am draperie, dar nu e de ajuns ca sa pot sa dorm si eu ca mai toti oamenii (zic eu normali), in intuneric. Ma deranjeaza aceasta lumina foarte tare. Daca era mai slaba, nu aveam nimic impotriva ei, dar fara exagerare va spun ca si cu draperia trasa eu vad foarte bine in camera. Nu-mi sugerati sa ma mult in alta camera, ca am o garsoniera, nu-mi propuneti sa-mi pun jaluzele, sa-mi acopar geamul cu lemne ca pe timpul razboiului sau sa-mi pun ochelari de dormit. Vreau sa dorm si eu noaptea, normal, pt ca nu ma mai pot odihni asa. Va rog sa-mi dati o solutie legala care ar putea convinge asociatia de la blocul vecin ori sa multe neoanele mai sus, ori sa le schimbecu ceva de intensitate luminoasa mai mica. Trebuie sa fie ceva! Nu ma trimiteti sa stau de vb cu ei doar asa, pt ca nu vreau sa ma rog de ei pt ceva care ar trebui sa fie dreptul meu : sa ma odihnesc la mine in casa.
nu am inteles totusi de cine au fost montate ! de blocul respectiv, sau de vreo firma care-si are sediul in blocul alaturat ?
oricum ... ca o parere personala, nu neaparat si corecta ...
faceti o adresa scrisa in dublu exemplar pentru asociatia/firma respectiva prin care va spuneti pasurile si apoi mergeti la sediul acesteia si puneti-i sa semneze de primire a cererii, astfel neputind sa spuna ulterior ca nu au fost avertizati inainte de a le face reclamatie la politie. daca nu vor sa semneze documentul prezentat de dvs, trimiteti unul din exemplare prin posta cu recomandata. daca va vine retur, nu desigilati plicul, acesta fiind dovada ca nu au dorit sa primeasca actul si ca dvs nu ati schimbat documentele din plic, lasind c plicul sa fie desigilat de catre judecator, in eventualitatea unui proces.
repet ... este numai o parere personala, nu neaparat si corecta ;)
Au fost montate de asociatia de la blocul de vis-a vis. nu este nici o firma. doar scara blocului cu cele 2 neoane montate .. imi aminteste de filmele cu inchisori in care luminau gardurile sa nu evadeze vreo-unul :-)). glumesc eu, dar problema exista si desi poate parea usoara, nu este pt ca lipsa somnului este foarte neplacuta.
Ideea ta este buna! daca nu mai apare nici o alta sugestie de la un consilier juridic (m-ar interesa daca am vreo lege care sa ma ajute), voi face cum ai spus tu. Tot e ceva!
Problema administrator
inteel
Am si eu o problema.Am montat centrala de apartament si cand am dat jos contoarele de apa calda nu am chemat un martor. Acum administratorul i-mi spune ca baga ... (vezi toată discuția)