avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reflector care bate exact in geamul meu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reflector care bate exact in geamul meu

Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate extraordinar de tare, patrunde si prin jaluzele, cred ca este cu halogen sau ceva de genul acesta. Unde pot afla daca este normal sau sa ii pot forta sa il reorienteze?! Sa il monteze pe blocul meu i sa le bata lor in geamuri. Va rog mult ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperata pt ca nu pot dormi noaptea. Va multumesc mult!
Buna ziua,
Am revenit pe baricade! Dupa 3 emailuri trimise ca reclamatie la primarie si dupa o sesizrae facuta de Asociatia de proprietari inca imi bate in geam minunatul reflector, care se pare ca a impanzit tot orasul. Ce mai pot face?!
Nu mi-o luati in nume de rau, pana se rezolva problema, cautati si cumparati-va sau confectionati-va ochelari de dormit.
Trebuie sa aveti rabdare pentru ca la o sesizare se raspunde in termen de maxim 30 de zile. Pana atunci incercati cu jaluzele si insistati cu sesizarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminat curte cu proiector cu senzor Amh20 Amh20 Buna ziua, locuim la casa si am montat pe fatada casei 2 proiectore cu led cu senzor de miscare pt iluminarea curtii. Ele sunt orientate in jos, paralel cu ... (vezi toată discuția)
Lumina ca de interogatoriu la scara de vis-a-vis! help! veronik veronik Locuiesc la et 1, iar in fata am scara unui alt bloc. De vreo 3 luni afara, in fata scarii s-au montat 2 neoane care sunt montate si prost, adica mult prea jos ... (vezi toată discuția)
se poate trage curent, fără acordul asociației, de la rețeaua comună din casa scării pentru a ilumina un drum de servitute pentru mai multe blocuri? draghicihome draghicihome Buna ziua. Se poate trage curent de la reteaua comuna din casa scarii pentru a alimenta cu energie electrica iluminatul unui drum de servitute, comun pe mai ... (vezi toată discuția)