Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate extraordinar de tare, patrunde si prin jaluzele, cred ca este cu halogen sau ceva de genul acesta. Unde pot afla daca este normal sau sa ii pot forta sa il reorienteze?! Sa il monteze pe blocul meu i sa le bata lor in geamuri. Va rog mult ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperata pt ca nu pot dormi noaptea. Va multumesc mult!
Va multumesc mult pentru sfaturi. Astazi intre orele 16-18 are program Asociacia de proprietari si o sa merg sa fac o sesizare. Cu prastia nu merge m-am gandit si eu dar este la etajul 2 amplasat si imi este frica sa nu sparg vreun geam. Va tin la curent cu ce am rezolvat si va multumesc .
Buna seara. Am fost la Asociatie si se pare ca sunt instalate de catre Primarie prin tot orasul asemea reflectoare. Ce putem face acum? Administratora a spus ca se va interesa cine le-a montat si o sa incerce sa faca o sesizare pentru demontare sau reorientare. Va multumesc frumos pentru ajutor . Se pare ca a fost un sfat bun sa merg la Administrator. O seara buna si va voi tine la curent , daca sunteti interesati cu decursul '' anchetei ''. Se pare ca nu voi dormi nici de acum incolo muuuulte nopti.
Aveti dreptate ca puteti sa dormiti inca multe nopti cu reflectoarele in ochi chiar si dupa interventia presedintelui sau administratorului asociatiei.
De aceea revin si va sugerez sa reclamati direct la primarie, la prefectura...
Daca acestia primesc astazi emailul dumneavoastra cu sesizare puteti avea surpriza placuta ca maine sa se rezolve problema.
Are dreptate adriantot, puteti dormi cu "faza lunga" in ochi mult timp daca nu mergeti sa depuneti o sesizare la Primarie. Ei au creiat problema ei trebuie sa o rezolve si o sa o rezolve.
Am patit acelasi lucru acum 1 an, cind s-a amplasat linga blocul meu, un stilp de iluminat public. Seara au venit sa regleze lampa de iluminat si ... un vecin din blocul alaturat i-a rugat pe electriciei sa indrepte fasciculul de lumina spre blocul meu. Noroc ca am fost acasa si eram pe faza ca altfel ...