Buna seara! Ma intereseaza pasii care trebuie facuti pentru a deschide o firma de mediere/ma refer si daca esti obligat sa urmezi cursurile de mediator, la cat costa aceste cursuri si unde au loc si perioade cand se desfasoara cursurile de mediere, daca se poate.Apoi, ce mai este necesar pentru o firma de mediere ca totul sa fie legal, sa nu aiba de ce se lega altiii. Va multumesc.
In primul rand ar trebui sa cititi Legea medierii , acolo veti gasi majoritatea raspunsurilor pe care le cautati.Nu e chiar atat de simplu.
Legea 192/2006.
Intamplarea face sa fiu si mediator autorizat, dar nu am desfasurat inca nici o activitate in acest sens.Vom vedea.Din cate stiu cursurile sunt destul de scumpe.
Daca intra pe Jurnalul Medierea se lasa de meserie inainte sa intre in bransa.
As recomanda celor interesati de mediere, pentru o preyentare obiectiva, [ link extern ]
pentru a deschide un birou de mediator in prealabil trebuie sa urmati un curs de formare. Pe site-ul Consiliului de Mediere [ link extern ]
gasiti si organizatorii cursurilor abilitate. Costul unui curs este de 4000RON sau puteti urma un master in mediere. Pentru alte informatii despre master in mediere [ link extern ]
Curs mediator
Corina Capotã
Acum 2 ani m-am înscris pentru a urma un curs de mediator. M-am înscris pe site-ul http://www.mediere.ro/ şi am rămas pe lista de aşteptare. La începutul ... (vezi toată discuția)