avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere

Buna seara! Ma intereseaza pasii care trebuie facuti pentru a deschide o firma de mediere/ma refer si daca esti obligat sa urmezi cursurile de mediator, la cat costa aceste cursuri si unde au loc si perioade cand se desfasoara cursurile de mediere, daca se poate.Apoi, ce mai este necesar pentru o firma de mediere ca totul sa fie legal, sa nu aiba de ce se lega altiii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 17:07, 11 Februarie 2010
Ati putea preciza la ce fel de mediere va referiti cand spuneti "firma de mediere"?
Va referiti la mediere in sensul L.192/2006 sau la firmele de medierea muncii?(L.76/2002, L.116/2002, L102/2003, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Curs mediator Corina Capotã Corina Capotã Acum 2 ani m-am înscris pentru a urma un curs de mediator. M-am înscris pe site-ul http://www.mediere.ro/ şi am rămas pe lista de aşteptare. La începutul ... (vezi toată discuția)
Echivalarea masterului in mediere pentru a fi autorizat ca mediator OANA GORAN OANA GORAN daca urmez master in mediere devin direct mediator sau mai trebuie sa trec prin inregistrari, dosare depuse, taxe....../ ? (vezi toată discuția)