avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize, autorizatii necesare SC prelucrare sticla
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize, autorizatii necesare SC prelucrare sticla

buna am infiintat o SC de ce avize, autorizatii mai am nevoie? e un atelier de prelucrare a sticlei
Cel mai recent răspuns: popoviciu13 , utilizator 23:47, 23 Ianuarie 2014
Buna ziua!
Spuneti-mi codurile CAEN pe care le aveti in certificatul constatator si va pot ajuta pe partea de mediu. :)
2312- prelucrarea si fasonarea sticlei plate, 4332 lucrari de tamplarie si dulgherie, 4619 intermedieri in com. cu prod diverse, 4752 .
mentionez ca ne ocupam doar cu sticla si oglinda, taiere, slefuire.... Nu facem termopane.. colaboram cu tamplari.
Noi le-am comunicat celor cu care am incheiat contractual pentru gunoi, ca avem sticla... dar dansii ne-au facut contract pentru gunoi menajer si atat. E in regula ??
Pentru gunoiul menajer ar trebui tinute ceva evidente?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen fabricare tamplarie pvc si aluminiu oana alboiu oana alboiu Va rog frumos sa ma ajutati cu un COD CAEN pentru fabricare si montare tamplarie PVC si Aluminiu. (vezi toată discuția)
Modificare salariuliu minim brut in constructii ionela11 ionela11 Buna ziua, Am citi ca s-a modificat de la 01.01.2019 si salariul minim brut in constructii...3000 de lei si au scazut contributiile. E doar pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe economie in constructii anisoara.stanica anisoara.stanica Cine anume ar trebui sa mareasca minimul pe economie , in domeniul constructiilor? (vezi toată discuția)