avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, domiciliul sotilor in apartament ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, domiciliul sotilor in apartament ANL

am divortat pe cale amiabila si sa solutionat asa.custodie comuna fetita mea avand domicilui efectiv cu ambii parinti in apartamentul anl.stand cu sotul in acelasi apartament imi este frica ca ma ameninta mereu ca ne scoate afara.anleul.este cu chirie si este pe numele lui dar dobandit si datorita punctelor mele si al copilului.eu am un salar mic si el nu ofera pensie alimentara deci nu as avea sanse sa castig apartamentul........cu alte cuvinte trebuie sa plec eu cu copilul si ramana el??????
Cel mai recent răspuns: ioanataranu , utilizator 12:16, 21 Ianuarie 2014
Adica cum nu ofera pensie, nu s-a stabilit pensie de intretinere cand ati divortat ?
Daca va da afara, mergeti la politie.
in instanta, puteti cere atribuirea beneficiului locuintei, citati si institutia.

nu ofera pensie intrucat stam in acelasi loc toti 3 doar ca nu vb si stam in camere separate.considera probabil ca ii face un favor ca stam in casa.problema este ca la anul viitor trebuie reinnoit contractul anl.....eu divortata fiind as putea sa am probleme...???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Partaj si atribuire de locuinta cu chirie anl dany_28 dany_28 Buna ziua, Sunt divortat, am un copil impreuna cu fosta sotie. Divortul s-a finalizat la notariat (de comun acord), copilul ramanand in intretinerea mamei, ... (vezi toată discuția)
Divort Ovifod Ovifod Buna Ziua. Am o intrebare. Eu locuiesc cu sotia si copilul in apartament ANL in chirie. Am prins-o cu altcineva in apartament si acum suntem in divort. Am o ... (vezi toată discuția)