O sentinta comerciala de la sfarsit an 2006, cu o suma importanta de platit unui furnizor de servicii. Am facut contestatie la executare la inceput de 2007, iar instanta prin incheiere a suspendat cauza pana la ramanerea definitiva a sentintei comerciale.
Am facut recurs la incheierea de suspendare, cauza s-a retrimis la rejudecare si am pierdut din nou la fond (cu alt numar de dosar), din nou recurs insa de acesta data instanta de recurs a respins actiunea noastra ajungandu-se in 2010.
Intre termenele de la incheierea pentru suspendare din 2007 si trimitere cauzei spre rejudecare sentinta comerciala a ramas definitiva, a fost investita cu formula executorie si am fost si executati (in 2007) - o suma importanta din bancile cu care lucram a mers la furnizor.
Am primit citatie pentru discutare perimare pentru luna feb 2014. Despre ce perimare discutam? A suspendarii cauzei pana la ramanerea irevocabila a unei sentinte comerciale executate de 6 ani? In afara de a face cerere de judecare in lipsa pentru a inchide si la instanta un dosar inchis pentru parti mai trebuie facut ceva?
Prescrierea
petre_marian
Buna ziua.Am o nedumerire in legatura cu prescrierea unei actiuni avand ca obiect partajul judiciar,La data de 22-01-2913 instanta de fond a emis o sentinta ... (vezi toată discuția)
Procedura
dardamian
Ce inseamna ca un tribunal \"Admite ca fondat recursul introdus de reclamantul ..... împotriva sentinţei civile nr. ........pronunţată de Judecătoria ... (vezi toată discuția)