avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Venituri in avans - cifra de afaceri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Venituri in avans - cifra de afaceri

Buna ziua!

Vesnica problema: veniturile in avans fac parte din cifra de afaceri sau nu?

Declar cifra de afaceri pentru renuntarea la TVA la incasare si am venituri in avans. Le iau in calcul la calculul cifrei de afaceri?

Declaratia 094 nu o depun, nu e cazul.
Deci, intreb strict pentru renuntarea la TVA la incasare.
Multumesc.

Edit: va rog sa-mi spuneti daca este bine: veniturile in avans pe 2013 se iau in calcul la cifra de afaceri ptr renuntarea la TVA la incasare, si nu se mai iau in calcul la nivelul anului 2014 veniturile recunoscute pe baza lui 472 in timpul perioadei.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
ellinia, utilizator

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri la decl 094 Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma lamuriti si pe mine: cifra de afaceri care trebuie trecuta in decl 094 cuprinde valoarea conturilor 701........708? Sau si valoarea contului ... (vezi toată discuția)
Avansuri in 094 cristinanca cristinanca am inteles ca in declaratia 094 trebuie trecute si avansurile. intrebarea mea este trebuie trecute si avansurile facturate in euro deoarece am simulat ... (vezi toată discuția)
Mod calcul cifra de afaceri cristian_conea cristian_conea 1. Pentru calculul cifrei de afaceri / 2011 (declaratia 094) se ia in calcul cursul valutar la emiterea fiecarei facturi sau se foloseste un curs de schimb ... (vezi toată discuția)