avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal si factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal si factura?

Buna ziua,
1.La un PF-profesie liberala pe cheltuieli trec bonurile fiscale stampilate pe spate sau imi trebuie si factura atasata la bonuri?
2.Exista o suma anume pentru bonuri fiscale?Stiu ca acum cativa ani trebuia bon pana la 100 ron,ce depasea trebuia chitanta.
3. Pe bonuri trebuie scris CIF-ul?Sau este valabil cu stampila pe spate? Cineva care are PF mi-a zis ca inpectorul fiscal i-a dat amenda ca nu avea pe bonuri CIF-ul PF-ului, ca poate exista alt PF cu denumirea Popescu Ion (dau exemplu) si astfel se deosebesc prin CIF
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bon fiscal si factura liveomars liveomars Buna ziua, La un PF-profesie liberala pe cheltuieli trec bonurile fiscale stampilate pe spate sau imi trebuie si factura atasata la bonuri? Exista o suma ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa liveomars liveomars 1.Daca sediul PFA-ului,profesie liberala este acasa, adica ma intalnesc cu clientii acasa, ce cheltuieli pot deduce si in cuantum de cat? Cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina cif-ul pentru traducatori daianao daianao Buna ziua, Sunt traducator autorizat de MJ si am primit CIF-ul de la Administratia financiara in care scrie pur si simplu PERSOANA FIZICA, numele meu, ... (vezi toată discuția)