1.Daca sediul PFA-ului,profesie liberala este acasa, adica ma intalnesc cu clientii acasa, ce cheltuieli pot deduce si in cuantum de cat? Cheltuieli cu curentul,intretinere,telefon? Este un apartament cu 3 camere.
2. Bonurile fiscale trebuiesc stampilate pe spate,dar este o suma anume maxima (100 ron)? Adica la fiecare bon fiscal imi trebuie si factura?
3. Pe bonuri trebuie sa fie trecut CIF-ul meu? Sau il i-au ca atare cum imi este eliberat de furnizori?
Ptr a deduce cheltuielile "casei" pe PFA, trebuie ca PFA-ul sa aiba contract de comodat/inchiriere cu dvs. (cu proprietarul/proprietarii imobilului ); procentul in care va veti putea face cheltuielile respective trebuie trecut in contractul de comodat/inchiriere; in lipsa de procent, veti lua in calcul suprafata data in comodat/inchiriere PFA-ului dvs! D, bonurile fiscale trebuie stampilate pe verso si sunt singure suficiente doar pana la 100 lei, ptr ce depaseste aceasta suma va trebuie si factura! Nu pe bonuri, ci pe facturi trebuie trecut CIF-ul dvs!
Am contract de comodat cu apartamentul, folosesc o camera,dar nu am trecut in contract procentul,cum socotesc la cheltuieli, 33%,apartament cu 3 camere ?
Buna ziua
nicasever
sunt pfa instructor auto si vreau sa stiu daca pot deduce din cheltuieli:tel fix si mobil,intretinere si curent din apartament [ locuinta si sediu pfa ]. cat % ... (vezi toată discuția)