avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Administrator in doua firme cu acelasi obiect de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Administrator in doua firme cu acelasi obiect de activitate una platitoare ,alta neplatitoare de TVA care nu au lucrat concomitent=conflict de interese?

Buna ziua,va rog sa-mi dati un posibil raspuns pt a solutiona o situatie.Am fost admin intr-un SRL unde eram si actionar impreuna cu un partener.Dat unor divergente am dorit sa :ma retrag eu,sa dizolvam srlul,sa se retraga el.Nu a fost de acord cu nici una din variante;urmarea : a trebuit sa ne judecam pt a inchide firma,care era si neplatitoare de tva,deci se lucra greu cu alte societati comerciale.Am deschis o alta societate,platitoare de tva(pt ca trebuia sa lucrez) cu acelasi cod caen,dar nu am emis factura sau bf simultan cu prima societate,ci ulterior vanzarii casei de marcat a acesteia.Totusi,fostul meu partener m-a reclamat pt conflict de interese,art.221 Cp.Va rog si alte puncte de vedere,eu consider ca nu am prejudiciat pe nimeni,dar interpretari sunt multe.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mostenire societate comerciala monaraus monaraus In urma decesului tatalui nostru, eu si fratele meu am mostenit 50% dintr-o societate comerciala; care este procedura legala in cazul in care noi ne cerem ... (vezi toată discuția)
Lichidator judiciar bb77 bb77 Buna ziua PROBLEMA 1. Am un SRL la care sunt administrator si unic asociat. SRL are datorii la finante cca 50000 RON (Forfetar+TVA+dobanzi+penalizari) Am ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala radiata parte vatamata si parte civila rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X, cu aprobarea actionarului majoritar, a comis mai multe infractiuni prin care societatea comerciala a fost ... (vezi toată discuția)