avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societatile pentru care s-a deschis procedura ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societatile pentru care s-a deschis procedura insolventei

Societatile pentru care s-a deschis procedura insolventei trebuie sa rezilieze contractele de utilitati (in speta contractul de salubritate) sau acestea raman in vigoare?
Avem societati, carora le-am prestat si le prestam serviciul de salubritate, care au intrat in procedura insolventei si continua sa ne plateasca facturile, in baza contractului incheiat.
Pe de alta parte, sunt societati care au intrat in procedura insolventei si care ne solicita incetarea contractului de salubritate.
Cum este corect, sa se rezilieze sau nu contractele de utilitati si care este baza legala?

Alte discuții în legătură

Schimbare de debitor Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua, am si eu urmatoarea speta. sunt creditor la o societate X. La soc. X asociat unic este o societate Y. Am facut nenumarate demersuri de a-mi ... (vezi toată discuția)
Baza legala modificare penalizari serviciul de salubritate ligadiangeli ligadiangeli As dori sa aflu care este baza legala in care societatea de salubritate solicita (prin act aditional) modificarea penalizarilor la 3% /zi din valoarea facturii ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in ianuare cu tva de 20 % aferenta prestatiilor din decembrie 2015 tibstefaug tibstefaug sunt prestator de utilitati (salubritate). prin contract serviciile le facturez in luna urmatoare prestatiei. Acum cu schimbarea TVA au fost emise facturi cu ... (vezi toată discuția)