Buna ziua,
Doresc sa infiintez o firma bazata pe comertul electronic cu plante si flori, de preferinta un SRL.
In ultima vreme m-am tot informat legat de actele necesare infiintarii unei firme, dar am gasit varianta oficiala de la onrc
[ link extern ]
Intrebarile mele incep aici:
1. Sediul social va fi intr-un bloc de locuinte: dat fiind faptul ca activitatea se rezuma la comert electronic, am nevoie de acordul locatarilor? (partea de logistica a plantelor se va desfasura intr-o sera in afara orasului dar sediul social nu il pot face acolo). Voi fi obligat sa trec aceea sera ca si sediu secundar sau nu am nevoie de dovada pentru acest spatiu?
Nu mi-ar fi greu sa obtin acordul locatarilor doar ca blocul este relativ nou si nu prea am vecini sa zic asa, deci as avea mult de umblat dupa acordul lor.
2. Pentru moment , voi fi asociat unic cat si administrator cat si lucrator in sera, dat fiind faptul ca nu voi avea pe moment angajati la firma, trebuie sa fac ceva contract cu ITM?
Daca ma puteti ajuta la aceste intrebari sau la alte sfaturi pe subiect juridic v-as multumi cu cel mai mare drag.
PS- site-ul deja exista, cat si platforma de vanzari , mai am nevoie doar de firma ca apoi o sa incep vanzarile.
[ link extern ]