avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii Consilier orientare privind cariera cor 242306
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii Consilier orientare privind cariera cor 242306


Va rog frumos sa-mi spuneti cat mai repede posibil daca pentru incheierea unui contract de munca cu Functia (meseria) Consilier orientare privind cariera conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania 242306 sunt necesare studii superioare sau se poate incheia si pentru o persoana cu nivrl de studii mediu.

Va multumesc anticipat!
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 00:42, 22 Ianuarie 2014
sau unde sa caut? am gasit ca unele cursuri de calificare pentru aceasta meserie se fac cu studii medii iar altele doar cu studii superioare. pentru contract individual de munca ce studii sunt necesare pentru consilier orientare privind cariera?
Nivelul de instruire este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.
cod COR 242306 - Consilier orientare privind cariera
" Grupa majora 2 - Specialisti in diverse domenii de activitate
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Subgrupa majora 24 - Specialisti in domeniul administrativ-comercial
Grupa minora 242 - Specialisti in domeniul administrativ
Specialistii in domeniul resurselor umane si de personal furnizeaza servicii legate de politicile de personal, cum ar fi recrutarea sau dezvoltarea personalului, analize ocupationale si orientare profesionala."


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii maricaalina maricaalina care este salariu de debutant al unui grefier cu studii superioare juridice? (vezi toată discuția)
Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Consilierii juridici dispar ca profesie conform noului cor? myrchis myrchis se pare ca ni se pregateste ceva frumos de catre acest guvern minunat .. prin noul COR cu aplicare din 2011 ..profesia de consilier juridic va disparea din ... (vezi toată discuția)