Buna ziua,
Doresc o lamurire privind impartirea unei mosteniri. Am sa incerc sa fiu cit mai concis si explicit.
Schema ar fi:
Parinti care au 2 copii si fiecare din acestia are cite un copil (pe care il voi numi nepot). Unul din copii decedeaza. Dupa aprox. 2 ani decedeaza si unul din parinti. Au trecut 14 ani si nu am dezbatut succesiunea (eu sunt copilul care a ramas in viata). Daca dezbat succesiunea acum cine si cit are dreptul sa mostenesca din ceea ce are parintele ramas in viata ?
Cumnata mea (nora tatalui ramas in viata) are dreptul sa mosteneasca ceva daca fiica ei este majora, casatorita si are si ea un copil ?
Va multumesc !
sa inteleg ca unul din bunici este in viata si unul traieste, mai traieste unul dintre copii bunicilor, iar celalalt copil este decedat si are la randul lui un copil, drept la mostenire pe partea bunicului decedat are sotia( bunica), copilul supravietuitor si nepotul din partea copilului decedat, trebuiesc dezbatute succesiunile dupa bunic si frate.
Dezbatere mostenire
goghiu
Buna ziua,
A s dori sa ma lamuriti in legatura cu dezbaterea mostenirii, ce documente sunt necesare si care sunt costurile cu aproximatie a acestei ... (vezi toată discuția)