avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită FONDUL DE MEDIU,SOCIETATE
Discuție deschisă în Executare silită

FONDUL DE MEDIU,SOCIETATE

avand o societate cu profil lemn activa din a11-2002 pana a10- 2005 am acumulat o datorie la fondul de mediu de350lei. in noe.2008 am primit o deczie si apoi o somatie de executare silita cu suma de 1004 lei calculte ca majorari.nestiind de unde privine suma deoarece am suspendat activitatea societatii in oct.2005 si nu am primit nici o notificare de la fondul de mediu pana acumm. in luna martie am reusit sa lamuresc lucrurile si am trimis suma prin mandat postal la fondul de mediu BUCURESTI, cum pot afla daca sa primit suma si daca amm fost scos de pe lista datornicilor sau cum se numeste.2 care este cea mai simpla procedura si mai ieftina de a radiasau lichida societatea..MULTUMESC#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:33, 13 Aprilie 2009
Puteti sa va interesati direct la agentia de mediu la serviciul financiar.dizolvare simplificata, cautati in forum ca s-a tot dicutat pe tema asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)
Notificare contributie fond de mediu marushyk marushyk as dori daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in ce conditii de aplica O.U.G 196/2005. Pe scurt :societatea la care lucrez importa si distribuie ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o asociatie de proprietari...datorii mari... andrei_pap87 andrei_pap87 buna ziua,fac parte dintr-o asociatie de locatari care de-a lungul anilor a fost condusa de diversi administratori,ultimul dintre ei se pre ca doar s-a facut ... (vezi toată discuția)