avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare incadrare administrativ teritoriala a unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare incadrare administrativ teritoriala a unui imobil

Ce este de facut daca autoritatile locale au schimbat incadrarea administrativ teritoriala a blocului in care locuim, din Sat Dudu, Coumuna Chiajna (asa cum figura la data vanzarii si asa cum e trecut in actul de vanzare-cumparare) in Sat Rosu, Comuna Chiajna. Ce trebuie sa facem noi, ca proprietari?
Mentionez ca adresa imobilului in care locuim a ramas aceeasi (strada, numar, bloc), dar s-a schimbat localitatea.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 21:27, 22 Ianuarie 2014
Daca in cartea funciara imobilul este trecut cu adresa veche atunci in baza unei adeverinte eliberate de primaria comunei Chiajna, in care sa se specifice adresa actuala, se poate face actualizarea datelor de carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre adresa de pe aut de constructie si adresa actuala CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Am si eu o situatie diferita: vreau sa schimb sediul social al unui SRL, insa pe autorizatia de constructie adresa este Com. Fantanele, sat Ungureni, iar in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)