avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neconcordanta intre adresa de pe aut de constructie si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neconcordanta intre adresa de pe aut de constructie si adresa actuala

Am si eu o situatie diferita: vreau sa schimb sediul social al unui SRL, insa pe autorizatia de constructie adresa este Com. Fantanele, sat Ungureni, iar in momentul de fata s-a schimbat denumirea Comunei din Fantanele in Vadu Sapat, adresa corecta actuala fiind Com. Vadu Sapat, Sat Ungureni. Ce este de facut in situatia actuala, avand in vedere faptul ca adresa de pe actul constitutiv si de pe hot AGA trebuie sa fie aceeasi cu adresa de pe autorizatia de constructie??
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 14:45, 9 Aprilie 2008
Actele vor reflecta denumirea noua, iar ca dovada a sediului se prezinta actele cu denumirea veche plus o adresa de la administratia locala prin care se atesta schimbarea denumirii comunei.
Dap, am sunat mai devreme la Registrul Comertului si tot asa mi-au spus sa le duc o adeverinta de la Primaria in care sa se specifice ca s-a schimbat denumire comunei. Multumesc foarte mult! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat ps juridica isi schimba denumirea?? cum modific in srl?? adela05 adela05 Am un SA care este asociat in mai multe SRL-uri. Acum, SA-ul si-a schimbat denumirea. Ce trebuie sa depun la ORC pentru SRL-urile in care este asociat?? Imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social A_NKA A_NKA Buna ziua! Am si eu o problema cu schimbarea sediului social.Am intocmit eu AGA si Actul constitutiv actualizat si ma intereseaza cat m-ar costa aceasta ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)