avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare

as dori sa fac o achizitie intracomunitara.eu am o firma neplatitoare de tva si as dori sa stiu daca exista o posibilitate de a face achizitia fara sa platesc in tara tva
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
andreeabarbosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:54, 24 Ianuarie 2014
Da, sub 34.000 de lei ( de la platitori de tva) sau de la neplatitori de tva din UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import din ue fara tva si vinzare in romania nordelectric nordelectric Buna ziua, Vreau sa import marfa fara TVA din UE. si sa o vind in R omania.Cum pot evita plata TVA sau cum pot vinde aceasta marfa fara TVA.Sa-mi fac firma ... (vezi toată discuția)
Import vama NicolaCC NicolaCC Buna ziua, As dori sa achizitionez o serie restransa de produse de moda (haine) din UE pe care sa le vand in Romania, catre persoane fizice. Firma are obiect ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tva pentru firma non-ue cos.n cos.n Buna ziua, Detin o companie in mediul vanzarilor online in Statele Unite. Planuim sa intram si pe piata din Romania, Majoritatea produselor provin din ... (vezi toată discuția)