avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu de odihna

Buna seara,

Sunt angajata la aceasta firma , din 04-07-2013. In luna decembrie incepand cu data de 23 pana in data de 31, am fost instiintata ca trebuie sa fac o cerere de concediu odihna.Salariul meu este de 800 ron/luna.Patronul spune ca acele zile vor fi platite cu 75% din salariul de incadrare (minim pe economie).In acesta perioada zilele mele de concediu sunt 5, restul fiind date de catre stat.Va rog sa imi spuneti ce bani trebui sa iau in luna decembrie.Calculul exact si legea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 30 Mai 2014
Zilele de CO se compenseaza in bani numai la incetarea c.i.m., potrivit art.146 alin.4 C.mun.

Daca mai veti de luat CO , atunci in functie de optiunea dvs , aveti urmatoarele posibilitati :
- fie le luati pana la intrarea in concediu de maternitate

- fie le reprogramati dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical roxanafcs roxanafcs Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru luna decembrie a anului 2014, cand am avut 9 zile lucratoare de concediu medical pentru risc ... (vezi toată discuția)
Calcul plata zile concediu BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Firma la care am lucrat trebuie sa imi plateasca 21 zile de concediu. Salariul meu \\"in mana\\" a fost de 3000 lei si 19 bonuri de masa. din ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Adriyadriana Adriyadriana Buna ziua,am o întrebare,am concediu medical de pe 13 -17 noiembrie 2017 ,as dori sa stiu deacă mi se va plati.Menționez ca nu am inca 6 luni lucrate,sunt ... (vezi toată discuția)