avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termeni si conditii firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termeni si conditii firma telefonie mobila

art.1.14. Incetarea furnizarii serviciilor PrePay, al.ii, "in cazul in care clientul desfasoara activitate de redirectionare cu titlu oneros a traficului generat de catre un tert"
Va rog mult sa-mi explicati ce reprezinta concret ac clauza a celor de la orange, deoarece mi-au suspendat nr cf ac art, dar eu nu am facut decat sa vb la telefon. Ma gandesc ca poate a fost folosit tel fara stirea mea...dar nu-mi pot inchipui ce poti face cu cartela de 5 euro. Am incercat sa aflu de la Orange, dar ar fi dispusi sa ofere informatii numai in conditiile in care trec numarul blocat pe abonament...acum numai sunt client orange deoarece contul a fost inchis. Mi se pare totul atat de ciudat...
Multumesc anticipat pt suport!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:57, 22 Ianuarie 2014
Aceasta este metoda de marketing gasita de operatorul de telecomunicatii portocaliu pentru dirijarea clientilor catre operatorul rosu si cel verde.
Daca operatorul nu vrea sa va lamureasca ce conditii nu ati respectat si va conditioneaza oferirea de informatii in schimbul trecerii pe abonament (ciudata atitudine) gasiti ceva explicatii aici (nici eu nu inteleg prea multe:) )

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)
Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)