In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, precum si newsletterele avocatnet.ro.
Incercam sa remediem in cel mai scurt timp problema respectiva.
Pana atunci, scuzele noastre ca s-a intamplat si ca afecteaza conturile utilizatorilor.
Ce zi minunata! :(
Am apasat, acum doua minute, butonul "raspunde" si m-am trezit pe prima pagina a forumului iar in coltul din dreapta sus scria "utilizator neinregistrat".
Folosesc Mozilla Firefox.
Am scris un raspuns acum 10-15 minute si a trebuit sa ma logez si dupa ce am apasat butonul "raspunde" si dupa ce am apasat "publica mesaj".
Dupa ce mi-a publicat mesajul, ca sa revin pe pagina "forumuri publice" am fost plimbata pe prima pagina a forumului (unde a trebuit sa ma logez din nou), dupa aceea din nou pe pagina topicului respectiv si, in final, am ajuns pe "forumuri publice".
Parerea mea, la prima vedere, e ca e o problema legata de cache-ul browserului.
Si solutia rapida ar fi sa fie golit. In principiu, pasii sunt: Tools / Clear Private Data si ar trebui biface inclusiv "cookies" pentru a fi sterse. Atentie, prin stergerea cookie-urilor se intrerupe logarea in anumite siteuri, asa ca ar trebui ca utilizatorul sa se logheze din nou prima data cand intra acolo.
In principiu, stergerea cache-ului si a cookieurilor ar trebui sa rezolve problema.