avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... O mica problema cu alertele si emailurile de sistem
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

O mica problema cu alertele si emailurile de sistem

Buna seara,

In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, precum si newsletterele avocatnet.ro.

Incercam sa remediem in cel mai scurt timp problema respectiva.

Pana atunci, scuzele noastre ca s-a intamplat si ca afecteaza conturile utilizatorilor.

O seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:45, 13 Aprilie 2009
Ce zi minunata! :(
Am apasat, acum doua minute, butonul "raspunde" si m-am trezit pe prima pagina a forumului iar in coltul din dreapta sus scria "utilizator neinregistrat".

Folosesc Mozilla Firefox.

Am scris un raspuns acum 10-15 minute si a trebuit sa ma logez si dupa ce am apasat butonul "raspunde" si dupa ce am apasat "publica mesaj".
Dupa ce mi-a publicat mesajul, ca sa revin pe pagina "forumuri publice" am fost plimbata pe prima pagina a forumului (unde a trebuit sa ma logez din nou), dupa aceea din nou pe pagina topicului respectiv si, in final, am ajuns pe "forumuri publice".

Cum/cand mai scriu mesaje? :banned:
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Parerea mea, la prima vedere, e ca e o problema legata de cache-ul browserului.

Si solutia rapida ar fi sa fie golit. In principiu, pasii sunt: Tools / Clear Private Data si ar trebui biface inclusiv "cookies" pentru a fi sterse. Atentie, prin stergerea cookie-urilor se intrerupe logarea in anumite siteuri, asa ca ar trebui ca utilizatorul sa se logheze din nou prima data cand intra acolo.

In principiu, stergerea cache-ului si a cookieurilor ar trebui sa rezolve problema.

Incerci? :)
A golit cache-ul sotul meu. Voi incerca sa scriu un mesaj.
Norocul meu ca problemele reusesc sa ma inversuneze sa le rezolv!

Functioneaza foarte bine! Multumesc! :bow:
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu mai am acces pe Avocatnet de pe adresa de mail cu care sunt inregistrata "consultant".
Ce noroc pe capul meu ca am doua adrese de mail!

Ce scurt a fost momentul de fericire! :((
ne gandim la o solutie ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu mesajele citite A. Ionut A. Ionut Am observa ca azi dimineata dar si mai devreme toate mesajele care erau marcate ca citite dintr-o data au aparut bifate (cu galben) ca si cum ar fi venit ... (vezi toată discuția)
Topic citit Gabriela Mihai Gabriela Mihai Inainte, daca citeam un topic arata citit. Acum este tot galben si ma deruteaza. (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)