avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reglementari privind sindicatele
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reglementari privind sindicatele

Buna ziua. Am fost solicitata sa tin contabilitatea unui sindicat si as vrea sa stiu daca sindicatele conduc contabilitate in partida simpla sau dubla ? Membrii biroului de conducere al sindicatului primesc o suma de bani(indemnizatie) lunar pe un tabel cu semnatura si as vrea sa stiu daca trebuie sa retin obligatii la buget pt.acestia . Ce declaratii trebuie sa depun lunar la Finante ? Daca ma poate ajuta cineva cu legislatie si monografii contabile . Am citit L54 /2003 a sindicatelor si OMFP 2239/2011 si nu mi-e prea clar . Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Contabilitate getazan getazan am o societate cu activitate suspendata,nici un fel de activitate de la infiintare,acum cu 15 iulie am deschiso ,pt.ce contabilitate pot opta,bilanti=ul ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea pentru o biserica ContSters245238 ContSters245238 As vrea sa stiu ce presupune munca de administrare a unei biserici? Ce acte contabile se intocmesc? Registru jurnal? Registru de casa? sau doar in Excel, niste ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong (asociatie) ContSters125323 ContSters125323 4 membrii fondatori doresc sa infiinteze o asociatie (ong), iar in acest an - 2010, asociatia nu va avea activitate ( eventual va incasa cotizatia de la ... (vezi toată discuția)