Buna ziua ! In decembrie 2012 am incheiat un contract de furnizare servicii internet mobil cu firma RCS-RDS,cu durata de 1 an,dar fiind nemultumita de calitatea serviciilor,cu doua luni inainte de terminarea contractului am facut o cerere de reziliere a contractului(conform conditiilor din contract) astfel incat dupa cele doua luni ,exact la incheierea termenului de 1 an contractual,cand trebuia sa predau stickul,m-am prezentat la sediul firmei,si mi s-a comunicat ca trebuie sa astept un raspuns de la departamentul juridic al firmei,si ca cererea de reziliere pe care am facut-o,nu reprezinta o reziliere...cu toate ca in contractul pe care l-am semnat cu un an in urma,nu este mentionat nimic in acest sens...
Mentionez ca totul este platit la zi,pana in momentul expirarii contractului,dar ei emit in continuare factura,cu toate ca cererea de reziliere este facut in termenul legal fixat de ei...Ce se poate face in continuare...
faceti o sesizare la opc ... ati primit numar de inreg pe cererea de la reziliere ? pt ca daca nu ati facut asta putin probabil cererea dvs. sa fi ajuns unde trebuie ...
De regula contractele se incheie pe 1 an timp in care sunteti obligat sa respectati termenul. Dupa aceasta data, oricand puteti rezilia. Parerea mea este ca cererea dvs. s-a ratacit pe undeva. Daca aveti un numar de inregistare al cererii, adresati-va centrului unde ati depus-o si solicitati detalii.
Daca dv aveti convingerea ca ati respectat dispozitiile contractual asumate referitoare la forma si continutul cererii privitoare la interesul pentru rezilierea contractului cu operatorul tv/cablu/internet,staruiti la nivelul operatorului sa va comunice temeiul legal in baza caruia nu a dat curs cererii dv
Daca aveti dovada inregistrarii cererii la operator,puteti sesiza situatia si la ANPC
Buna ziua.Am si eu o problema cu RDS RCS.Am contract Tv cu ei pe 2 ani,expira in iulie 2015,dar sant foarte nemultumita de calitatea serviciilor.I-am chemat sa remedieze situatia,a mers mai binisor 2 zile si gata.Se vede groaznic.Cum pot rezilia contractul? Multumesc.