avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legalitate firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legalitate firma?

Daca o firma are ca obiect de activitate principala un cod CAEN 5224 si peste 100 coduri CAEN activitati secundare printre care si cod CAEN 4120. Dupa aproximativ doi ani de la infiintare se face o cerere de mentiuni unde apare ca activitate principala codul CAEN 4120.Intrebarea mea este daca poate desfasura una din activitatile secundare legal (activitatea codului CAEN 4120) sau aceasta activitate se poate desfasura legal dupa ce a devenit activitate principala pri cererea de mentiuni?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 23:39, 12 Aprilie 2009
Societatea poate desfasura oricare din activitatile principale si secundare, fara vreo deosebire. Abia daca dupa 3 ani obtine profit preponderent dintr-o activitate secundara, i se recomanda (nu e obligatoriu) sa isi schimbe activitatea principala in aceasta.

PS: pe langa faptul ca topicul de fata nu a fost incadrat corect, ati mai intrebat acelasi lucru aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Va rog sa nu deschideti mai multe topicuri pentru aceeasi problema.
Ultima modificare: Duminică, 12 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain cristipaun4 cristipaun4 Se poate obtine autorizatia de angajare pentru cetatean strain (non-UE) in conditiile in care doresc sa il angajez intr-o activitate pe care o am prevazuta cu ... (vezi toată discuția)
Codul caen si activitatea firmei 2ntz 2ntz buna ziua, Am si eu cateva nedumeriri, pe care le voi adresa in diferite topicuri cu titluri diferite pt a nu face un amestec de pareri si raspunsuri. Din ce ... (vezi toată discuția)