avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal dat in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal dat in somaj

sunt mamica unui copil de 8 ani incadrat in gradul de handicap grav.il luna noiembrie pe data de 19 am fost data in somaj si beneficiez de indemnizatie de somaj ,,,am depus o cerere pentru ca primaria sa-mi dea indemnizatia de handicap legea448/2006 si domnul primar din medgidia mi-a spus ca nu are copilul dreptul la indemnizatie atata timp cat mama ia indemnizatie de somaj nu mai stiu ce sa fac ...domnul primar din medgidia nu mai angajaza asistenti personal decat pe cei care vrea dansul in functie de cod de boala chiar daca pe certificatul de handicap scrie foarte clar handicap grav cu as,personal X-( are un primar calitatea de a hotara pe cine angajaza si pe cine nu? nu face discriminare si incalca legea? si cum imi pot rezolva aceasta problema ca nu ma incadrez in codurile 5 si 6 acceptate de dansul noi avand 7

Alte discuții în legătură

Asistent personal mateiuparaschiva mateiuparaschiva as vrea sa stiu daca domnul primar din orasul medgidia procedeaza legal ..sunt mama unei fetite cu dizabilitati incadrata cu garadul grav(1) cu asistent ... (vezi toată discuția)
Asistent personal al copilului cu handicap Calin1979 Calin1979 Avand certificat medical de handicap cu gradul - grav , mama copilului are dreptul sa fie angajat langa copil ca si asistent si daca da cine il angajaza si in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)