avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand pot beneficia de o noua indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand pot beneficia de o noua indemnizatie crestere copil?

Buna ziua,

Am o fetita de 1 an si aproape 3 luni. Mi-am reluat activitatea cand ea a implinit 11 luni. Exista vreo lege care impune o anumita perioada de lucru pana sa poti beneficia de o noua indemnizatie pentru urmatorul copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:15, 23 Ianuarie 2014
1. Inseamna ca acum ati reluat activitatea si beneficiati si de stimulentul de insertie pana implineste copilul 2 ani.

2. Puteti beneficia oricand de un alt concediu crestere copil (CCC) si de indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)