avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare Silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare Silita

Va rog daca se poate sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.Mai intai trebuie sa prezint situatia in care ma aflu. Acum cativa ani am facut un credit la banca am platit ratele pana in momentul in care am ramas fara loc de munca ....o perioada n-am mai platit ratele ...apoi m-am angajat.Dupa angajare m-am dus la banca si s-a stabilit ca o sa-mi fie luat de ei 30 la suta din salariu.Apoi am fost sunat de o firma recuperatoare care mi-a spus ca voi fi executat silit la adresa din buletin.Eu locuiesc momentan cu o ruda de gradul 2.Intrebarea este ...Poate executorul judecatoresc sa vina sa ia ceva din casa ??? Nici casa si nici bunurile din ea nu sunt pe numele meu .
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 21:26, 23 Ianuarie 2014
executorul poate executa doar proprietatile dvs. Chiar daca aveti domiciliul la o adresa care nu este proprietatea dvs. nu se poate executa acel imobil.
Nici bunurile din el. Desigur, ei pot sa vina in vizita, si eventual ii vor deranja pe cei care locuiesc acolo, vizitandu-i. Bunurile in proprietatea dvs in schimb, se pot executa chiar daca nu se regasecs la acea adresa. In rest, executarea se va face doar pe venituri, daca nu aveti bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executie silita giranti klaudia772001 klaudia772001 In 2008 sotul meu cu incă un coleg au fost giranti pentru seful lor. Bine inteles ca acesta a plecat din tară, nu are nimic în proprietate și ... (vezi toată discuția)
Agent de executare firma recuperare debite liliigretz liliigretz Buna ziua, In anul 2004 am imprumutat de la banca 10.000 euro fara nici o garantie(aveam salar mare). In anul 2007 m-am imbolnavit, a trebuit sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marina21 Marina21 Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cu cativa ani in urma am facut un imprumut la o banca.Am achitat ratele timp de doi ani apoi am fost in imposibilitatea de ... (vezi toată discuția)