avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... C.I. fost proprietar executat silit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

C.I. fost proprietar executat silit

Buna ziua. Am obtinut prin licitatie un apartament executat silit de o banca. Ap.avea o singura proprietara, care la data cumpararii precum si la data obtinerii creditului pe care nu l-a achitat , era necasatorita. In ap mai este si sediul unei s.c. la care este asociat unic fosta proprietara, infiintata tot inainte de casatorie. Ce demersuri pot face eu pentru a determina schimbarea cartii de identitate a persoanei respective, deoarece, tinind cont ca s-a casatorit de vreun an jumate, probabil ca nu o sa isi schimbe c.i. vreo 8 ani, din proprie initiativa, folosindu-se astfel de un domiciliu fals.. Pentru sediul firmei banuiesc ca pot merge la Reg. Comertului, nu am facut-o inca. Problema este ca are procese pe firma si primesc citatii, dar nu este problema mea. Ma intereseaza foarte tare aspectul legat de cartea de identitate. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:53, 26 Ianuarie 2014
Dvs. nu o puteti obliga in acest sens.
Deci poate folosi pina la expirarea valabilitatii o carte de identitate cu un domiciliu fals?
Dar nu este domiciliul fals, este neactualizat. Are un termen de 30 zile sa isi actualizeze domiciliul, insa in caz ca nu o face, sanctiunea este o amenda de 30 sau 50 lei.
Daca ar fi folosit buletinul la savarsirea vreunei infractiuni, este altceva, ..dar asa? Este o banala contraventie.
Nu si-l va schimba pentru ca are de platit si la Asociatia de proprietari 4000 de lei si va fi data in judecata, insa pina nu vor afla unde sa o citeze nu pot demara actiunea. Plus 26 de procese in legatura cu s.c.-ul, ce interes are sa schimbe buletinul? Dar va rog sa imi mai spuneti ceva. Ea se va legitima 8 ani cu acea c.i., oriunde, la politie pentru amezi, la ratb etc. asta nu inseamna ca face uz de ceva fals? Adica acum este o simpla contraventie, insa consecintele folosirii acestui act nu inseamna infractiuni? Multumesc din nou
Daca si-a facut si isi va face in continuare viza de resedinta la adresa unde locuieste va fi in legalitate.

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)