avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Completare 010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Completare 010

Multumesc mult. Trebuie sa depun 010 pentru trecere de la depunerea D112 trimestrial, la depunerea lunara deoarece in anul anterior s-au inregistrat venituri de peste 100.000 Euro.
1. In acest caz, mai trebuie completate rubricile referitoare la TVA ? La impozit pe profit?
2. Sau doar cele referitoare la venitul pe salarii?
3. Ce alte rubrici mai trebuie completate?

Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 10:04, 28 Martie 2014
Buna ziua,

Completti doar unde scrie cifra de afaceri si bifati lunar la perioada fiscala adica la punctele 1.11 si 1.12.
Am depus si eu astazi pentru o firma si a fost ok.
Vedeti sa tineti cont ca s-a actualizat formularul 010.

Numai bine.
1.Multumesc. Si la rubricile referitoare la venitul din salarii ( rubrica 6.3.1) si contributiile aferente trebuie completat incepand cu data de 01.01.2014? ( chiar daca salariatii sunt din 2010).
2. Si la rubrica referitoare la impozit pe profit nu completez nimic? ( firma este de mult platitoare de impozit pe profit)
Nu completati nimic la restul, decat acolo unde v-am spus anterior.

Numai bine.
am si eu de depus un 010 trecere de la trimestrial la lunar datorita angajarii celei de-a treia persoane......la 6.2 completez lunara potrivit legii dar la contributii trebuie sa trec luare in evideanta ...data angajarii celui de-al treilea salariat sau data de 02.12.2013 de cand a fost angajata prima persoana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare formular 010 suciugeorgeta suciugeorgeta in decl 010 trebuie sa completez efectiv modificarea care a aparut,de ex. trecere de la TVA trimestrial la lunar din 01.01.2014......sau completez si celelelte ... (vezi toată discuția)
Indrumare completare formular onrc vector fiscal anexa1 marius_iorga marius_iorga Buna seara.asa cum spune si numele topicului,in ziele urmatoare urmeaza sa infiintez un srl,microintreprindere,neplatitor de tva,impozitata pe venituri.care va ... (vezi toată discuția)
Angajatori cu 2 salariati (conventii ) sanda65 sanda65 In anu 2011 s-a trecut la plata impozitului si taxele sociale trimestrial pentru angajatori cu pana la 2 angajati, tot asa si declaratia 112. Asa am procedat ... (vezi toată discuția)