Multumesc mult. Trebuie sa depun 010 pentru trecere de la depunerea D112 trimestrial, la depunerea lunara deoarece in anul anterior s-au inregistrat venituri de peste 100.000 Euro.
1. In acest caz, mai trebuie completate rubricile referitoare la TVA ? La impozit pe profit?
2. Sau doar cele referitoare la venitul pe salarii?
3. Ce alte rubrici mai trebuie completate?
Completti doar unde scrie cifra de afaceri si bifati lunar la perioada fiscala adica la punctele 1.11 si 1.12.
Am depus si eu astazi pentru o firma si a fost ok.
Vedeti sa tineti cont ca s-a actualizat formularul 010.
1.Multumesc. Si la rubricile referitoare la venitul din salarii ( rubrica 6.3.1) si contributiile aferente trebuie completat incepand cu data de 01.01.2014? ( chiar daca salariatii sunt din 2010).
2. Si la rubrica referitoare la impozit pe profit nu completez nimic? ( firma este de mult platitoare de impozit pe profit)
am si eu de depus un 010 trecere de la trimestrial la lunar datorita angajarii celei de-a treia persoane......la 6.2 completez lunara potrivit legii dar la contributii trebuie sa trec luare in evideanta ...data angajarii celui de-al treilea salariat sau data de 02.12.2013 de cand a fost angajata prima persoana?