avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva de 5%
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva de 5%

Spre ex eu am achizitionat un ap nou in cluj l-am platit in totalitate iar tva-aul a fost de 19%,dar nu am inca contract numai antecontract,pt ca ap nu este gata.Tin sa precizez ca este primul ap luat nou, eu ar trebui sa vb cu vanzatorul despre tva de 5%,adica sa-mi dea inapoi 14%din cel de 19 pe care l-am platit in august.
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 14:03, 21 Iunie 2009
Multumesc pentru raspuns,
deci daca PF vinde 3 case in total 300 mii euro merge sau este invitat sa plateasc TVA la Finante ?.......#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva redus de 5 % pentru imobile adis76 adis76 Daca o persoana fizica achizitioneza o a doua locuinta(imobil) ,poate achita TVA redus de 5% ? Daca DA , in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Cota redusa de 5% la apartamente construite prin anl j_joe45 j_joe45 In 2007 am incheiat un contract de constructie a unui apartament prin ANL.Livrarea se va realiza in anul 2010.Va rog sa-mi spuneti daca in momentul livrarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva - imobiliare (5% sau 19%) sman sman Buna ziua. Am facut un antecontract privind cumpararea unui apartament in luna noiembrie. La acea data am achitat si TVA-ul de 19% spre vanzator. Urmeaza ... (vezi toată discuția)