In cazul in care imi expira cartea de identitate, pot sa mai depun dosarul pentru mutatia in alta localitate sau trebuie sa imi reinoiesc cartea de indentitate acolo unde am domiciliul initial?
depinde , la orice schimbare de domibiliu urmeaza a va fi schimbata cartea de identitate, fiind trecut nouol domiciliul pe ci. daca veti avea domiciliul in localitatea in care va veti muta , o veti schimba acoolo. Daca veti avea doar un domiciliu flotant, atunci reannoiti c.i. in loc. unde aveti domiciliul initial.
Stiu ca si la mutatie imi schimb CI (ma refer la mutatie, nu la viza de flotant). Oricum trebuie sa o schimb pt ca imi expira.
Dar...intrebarea mea era daca pot depune dosarul pt mutatie, daca am CI expirata, sau sint obligat sa o inlocuiesc unde am domiciliul initial?
nu stiu de ce ati intarzia depunerea dosarului pana la expirarea celeilalte CI....;) puteti sa depuneti actele pentru o noua CI oricand.daca CI-ul a expirat deja,probabil "scapati" cu o amenda usoara, dar se rezolva....:)
Pentru ca, din motive personale nu pot sa imi reinoiesc CI unde am domiciliul initial si aici, unde vreau sa imi fac mutatie, nu reusesc sa gasesc pe nimeni care sa ma ia in spatiu....#-o