avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi

Marți, 2 aprilie, are loc evenimentul - Sistemul e-TVA în 2025: Strategii de conformare și pregătire. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie 010 lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie 010 lichidare

buna seara,

cand se depune 010 pentro o firma aflat in lichidare voluntara si ce se trece la data dizolvare.
spre ex decizie aga 1 august, publicare MF 15 august, 30 zile de asteptare 15 septembrie. bilant lichidare 31.12.2013
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Radiere srl cu asociat unic viorelada viorelada Va rog sa-mi transmiteti care sunt actele necesare radierii unui srl cu asociat unic,aflat in suspendare de 3 ani(in august) si costurile aferente. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)