avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din CCC1 in CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din CCC1 in CCC2

Am o angajata care este in concediu crestere copil ( copilul face 2 ani pe 03.06.14), cererea este depusa pt. cei 2 ani, acum este din nou insarcinata si trebuie sa nasca in martie 2014. Ce trebuie sa fac eu pentru personal? Rog sa-mi dati ( daca se poate) toti pasii care trebuiesc facuti pentru personal( avand in vedere ca acum contractul este suspendat) . Va multumesc foarte frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:50, 24 Ianuarie 2014
1. Deoarece salariata naste al doilea copil inainte de a se termina CCC1 ea nu mai beneficiaza de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) ci va intra direct din CCC1 in CCC2.

2. Inainte de a se termina CCC1 salariata face o cerere de prelungire a suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC2 (anexeaza la cerere o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in concediu crestere copil amandrolina amandrolina Buna ziua,am si eu o nelamurire legata de obtinerea indemnizatiei pentru un al doilea copil atata timp cat sunt inca in concediu de maetrnitate cu primul ... (vezi toată discuția)
Nastere al ii-lea copil in timpul ccc1 giacris giacris Buna ziua, In cazul in care o persoana se afla in CCC pana in luna septembrie 2016, iar in august 2016 urmeaza sa nasca al -2-lea copil, trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Ccc1 cu ccc2 draganmariana draganmariana Ma ocup de perosnal si am urmatoarea problema: O angajata este in ccc pana in iulie 2014 , azi m-a anuntat ca este din nou insarcinata. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)