avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii ANAF de depus
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii ANAF de depus

Buna ziua
am o societate srl, neplatitoare tva, platitoare impozit pe profit-cod caen principal 7022 ,care pe 2013 are totul o ,nu s-a lucrat nimic.
va rog sa mi spune ti ce declaratii trebuie depuse la Anaf pana pe 27.01.2014 si daca e obligatoriu sa o trec pe microintreprindere
multumesc
Cel mai recent răspuns: scorus69 , utilizator 11:21, 24 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Daca in vectorul fiscal sunteti inregistrat cu impozit pe profit, in ianuarie nu declarati nimic, impozitul pe profit se declara final in declaratia 101 pana pe 25.03.2014.
Nu puteti trece pe microintreprindere deoarece codul 7022- Activitati de consultanta si management se afla in lista de exceptii conform Cod fiscal.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare srl eyecatcher eyecatcher Buna seara. Detin un SRL cu activitate principala 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Veniturile lunare din aceasta activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 pt trim. 4 2013 Bogo4us Bogo4us Buna ziua. Detin o Microintreprindere - platitoare de impozit pe venit si ne inregistrata ca platitor de tva- si ma intereseaza daca mai depun declaratia ... (vezi toată discuția)
Daca am codul caen 7022 pot fi microintreprindere? DanPatru DanPatru Am urmatoarea nelamurire: La sfarsitul anului 2013 am deschis o societate comerciala (SRL) cu obiectul principal de activitate “4791- Comert cu ... (vezi toată discuția)