avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua,
Vreau sa plec de la firma la care lucrez. Am anuntat din decembrie ca imi caut alt loc de munca si in 7 ianuarie am depus preaviz de 20 zile lucratoare deoarece sunt sef depozit.
Intre timp am primit o oferta in alta parte si i-am spus sefului sa imi faca inventar dar nu vrea sa preia nimeni.
Initial trebuia sa-l faca saptamana trecuta si mi-a spus ca nu are cine sa preia. Acum imi spune la fel dar s-ar putea sa fie cineva care sa preia dar sa stau in perioada de preaviz sa-l invat.
Acum daca nu vrea sa-mi dea drumul ce fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: nicu35 , utilizator 19:22, 24 Ianuarie 2014
La expirarea duratei de preaviz, contractul dvs de munca va inceta indiferent daca s-a efectuat sau nu inventarul.
Dupa aceasta data, nu mai aveti calitatea de salariat la acel angajator.

p.s.
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule, intrucat este foarte greu de citit si nu, in ultimul rand, este o incalcare a Regulamentului de postare in Forum.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! demisie si predare inventar simovas simovas Am si eu o mare problema si as vrea un raspuns , daca mi -l poate da cineva. Lucrez ca bibliotecara intr-o scoala si mi-am depus demisia. Teoretic, eu ar mai ... (vezi toată discuția)
Demisia si urmarile ei floralin floralin BUNA ZIUA.AM O VECINA CARE ARE URMATOAREA PROBLEMA ,S-A ANGAJAT LA O FIRMA SI ACUM VREA SA DEMISIONEZE NECONVENINDU-I SALARIUL SI CONDITIILE IMPUSE DE MUNCA ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de munca, abuzuri in serviciu PLAYBOY4EVER2009 PLAYBOY4EVER2009 BUNA. AM LUCRAT CA SI CADRU MILITAR TIMP DE 5 ANI DE ZILE....SI AM AVUT UN SEF CARE IMI PURTA SAMBETELE, A INCERCAT SA MA DEA AFARA PRIN TOATE MIJLOACELE ... (vezi toată discuția)