avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anunt Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anunt Monitorul Oficial

Daca se publica in monitor pirderea unui act apoi acel act este gasit,cum se procedeaza mai departe pentru a anula acel anunt si in ce termen?Cred ca nu e corect sa existe si originalul si duplicatul?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:15, 24 Ianuarie 2014
Primul act este anulat din momentul eliberarii celui de-al doilea.

Daca se gaseste primul act dupa ce a fost eliberat ''duplicatul'' e de preferat sa fie predat autoritatii emitente - oricum este nul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Rca masina vanduta surcelus surcelus Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)