avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii declarative PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii declarative PFA

Buna ziua,

Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394.
Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut am iesit pe pierdere.
Intrebare: ce declaratii mai am de depus in aceasta luna si in cele care urmeaza?
Cand trebuie sa-mi depun declaratia 220, cea de estimare a veniturilor pe anul in curs, asa cum am facut-o la infiintare?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 24 Ianuarie 2014
D220 o depuneti pana la 31 ianuarie 2014 pentru venitul estimat pentru 2014. Daca acea estimare variaza cu mai mult de 20% fata de venitul net realizat in 2013, atunci nu mai trebuie s-o depuneti.
Pana pe 25 mai 2014 depuneti D200 pentru situatia anului 2013.
Pana pe 25 februarie 2014 depuneti D392a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394. Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa elkecri elkecri Buna ziua, Ce declaratii trebuie depuse de un PFA neplatitor de TVA in luna ianuarie? (vezi toată discuția)