avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii declarative
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii declarative

Buna ziua,

Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394.
Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut am iesit pe pierdere.
Intrebare: ce declaratii mai am de depus in aceasta luna si in cele care urmeaza?
Cand trebuie sa-mi depun declaratia 220, cea de estimare a veniturilor pe anul in curs, asa cum am facut-o la infiintare?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ciprianism , utilizator 15:55, 26 Ianuarie 2014
Declaratia 220 trebuie depusa pana la 31 ianuarie 2014. Iar pana in mai trebuie sa depuneti si declaratia 200 cu veniturile pe anul 2013.
Conform calendar anaf 2014 declaratia 220 se depunea pana pe data de 15 ianurie 2014 doar in cazul in care credeti ca venitul dv la diferi cu 20 % fata de ce ati depus anul anterior .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative pfa mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394. Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)