avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de boala

Buna seara! As vrea sa stiu cam cat as lua pensie de boala grad III, am 44 de ani si 16 ani pe teritoriu de munca,cu facultate,si daca se considera mediu toxic trezoreria (lucrez cu foarte multi bani) in contractul meu de munca nu este specificat, nici nu primesc bani de toxicitate ,am inteles ca ar trebui sa beneficiez ,si ce se intampla daca acest mediu de lucru imi afecteaza sanatatea ,singura rezolvare este sa-mi schimb locul de munca?

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate pentru schizofrenie arriana81 arriana81 Buna ziua, am un prieten care are 35 de ani,iar la varsta de 28 de ani ( din 2005) s-a imbolnavit, la inceput a fost diagnosticat cu episod psihotic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua lucrez la.o fabrica cu produse toxice de 2 ani ..de ... LuizaAvramescu LuizaAvramescu Buna ziua lucrez la.o fabrica cu produse toxice de 2 ani ..de 8 luni de zile starea mea de sănătate sa deteriorat foarte mult m am angajat un om apt fără ... (vezi toată discuția)
Zile si nopti de cosmar intr-un apartament din bucuresti-baneasa irinatudor irinatudor O emanatie toxica de gaze arse ce provine de la o centrala de apartament de la etajul inferior apartamentului in care locuiesc, ne afecteaza zilnic sanatatea ... (vezi toată discuția)