avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate zile si nopti de cosmar intr-un apartament din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

zile si nopti de cosmar intr-un apartament din bucuresti-baneasa

O emanatie toxica de gaze arse ce provine de la o centrala de apartament de la etajul inferior apartamentului in care locuiesc, ne afecteaza zilnic sanatatea ,aerul fiind greu respirabil. Nenumaratele incercari de a rezolva aceasta situatie au fost tergiversate iar in final respinse categoric de catre proprietarul centralei termice. Unde pot adresa o sesizare pentru a rezolva aceasta situatie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: irinatudor , utilizator 22:55, 5 Ianuarie 2016
Sesizati oficial Garda de mediu,serviciul directia corp control din primarie
La multi ani tuturor, merci mult ptr raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie Trarus Trarus Vecinul meu , avand casa situata cu spatele la fatada casei mele, la o i, de curand si-a instalat o centrala termica pe gaze, cu tiraj fortat, si a ... (vezi toată discuția)
Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)