Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
1. sunt una din multele executate silit,baiatul meu este executat si el, fosti asociati la o firma am gajat un credit cu casa mea ce a pierdut din valoare intre timp, suma ramasa dupa vanzarea casei este de peste suta de euro, imposibil de acoperit,
intreb: pe saitul de arhiva electro/nica de garantii la numele meu la inscrierea apare 02 mai 2012 si la expirare 03 mai 2017, intradevar expira executarea chiar daca suma nu a fost inchisa ??
2.daca plec din lumea asta, sunt bonava si am peste 70 de ani, i se va transfera suma baiatului meu ?
3. la licitatia de vanzre a casei, la a 3 sedinta, banca la care aveam creditul a oprit licitatia cumparand ea imobilul, apoi vanzandu-l unui solicitant, stiut de mine si de banca,cu o valoare mult mai mare, cam egala ce cea ce o am de platit, este un abuz asta ? pot sa mai fac ceva sa recuperez suma si sa inchid sumele datorate ???
Va rog, poate imi puteti raspunde pe mailul meu: nechita_sanda@yahoo.com
Va multumesc
Din pacate cu vanzarea casei la licitatie asa se procedeaza....banca, executorul au procedat cum scrie la lege (chiar daca nu este prea moral!); pentru diferenta de bani ce nu s-a putut executa vi s-ar putea pune poprire pe pensie, daca o aveti; probabil ca nici asa nu s-ar acoperi diferenta respectiva; cand dvs. veti trece in nefiinta creditul (banii) ramas neexecutat de catre banca nu se va transfera asupra fiului dvs. daca acesta nu accepta mostenirea; daca o accepta, se va indatora doar cu valoarea bunurilor ramase in mostenire.
Pacalita de banca
osipov43
Am gajat pentru o firma, la care am fost asociata, cu o casa.Am semnat la momentul ra vandut banca casaespectiv bilet la ordin pe fata si pe dos. Firma a ... (vezi toată discuția)
Datorie...
florylen
Pentru un credit de nevoie prsonale, pentru care nu mai pot fi platite ratele, ce poate face banca? daca cu banii imprumutati de la banca s-a achizitionat o ... (vezi toată discuția)