avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Executare silita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Executare silita

1. sunt una din multele executate silit,baiatul meu este executat si el, fosti asociati la o firma am gajat un credit cu casa mea ce a pierdut din valoare intre timp, suma ramasa dupa vanzarea casei este de peste suta de euro, imposibil de acoperit,
intreb: pe saitul de arhiva electro/nica de garantii la numele meu la inscrierea apare 02 mai 2012 si la expirare 03 mai 2017, intradevar expira executarea chiar daca suma nu a fost inchisa ??
2.daca plec din lumea asta, sunt bonava si am peste 70 de ani, i se va transfera suma baiatului meu ?
3. la licitatia de vanzre a casei, la a 3 sedinta, banca la care aveam creditul a oprit licitatia cumparand ea imobilul, apoi vanzandu-l unui solicitant, stiut de mine si de banca,cu o valoare mult mai mare, cam egala ce cea ce o am de platit, este un abuz asta ? pot sa mai fac ceva sa recuperez suma si sa inchid sumele datorate ???
Va rog, poate imi puteti raspunde pe mailul meu: nechita_sanda@yahoo.com
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:21, 24 Ianuarie 2014
Din pacate cu vanzarea casei la licitatie asa se procedeaza....banca, executorul au procedat cum scrie la lege (chiar daca nu este prea moral!); pentru diferenta de bani ce nu s-a putut executa vi s-ar putea pune poprire pe pensie, daca o aveti; probabil ca nici asa nu s-ar acoperi diferenta respectiva; cand dvs. veti trece in nefiinta creditul (banii) ramas neexecutat de catre banca nu se va transfera asupra fiului dvs. daca acesta nu accepta mostenirea; daca o accepta, se va indatora doar cu valoarea bunurilor ramase in mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacalita de banca osipov43 osipov43 Am gajat pentru o firma, la care am fost asociata, cu o casa.Am semnat la momentul ra vandut banca casaespectiv bilet la ordin pe fata si pe dos. Firma a ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Datorie... florylen florylen Pentru un credit de nevoie prsonale, pentru care nu mai pot fi platite ratele, ce poate face banca? daca cu banii imprumutati de la banca s-a achizitionat o ... (vezi toată discuția)