Buna seara. Va rog un sfat in legatura cu o viitoare actiune in justitie: am solicitat la primarie ,in calitate de mostenitoare dupa mama, ca cererea care a depus-o dansa la legea 18/1991 (depusa in termen dar nesolutionata), sa fie solutionata la Legea 165/2013. Problema este ca terenul este instrainat din patrimoniul statului prin ordin prefect , asa ca doresc sa solicit un raspuns in scris de la primarie , stiind ca raspunsul va fi negativ si sa dau in judecata primaria, solicitand si verificarea legalitatii ordinului.Ma intereseaza daca pot face asta acum (in 2014) daca primesc un raspuns in scris pe care sa ma pot baza pentru actiune sau trebuie sa astept pana dupa 1 ian 2015 care e perioada de "rezolvare"a cererilor, juristul primariei avand posibilitatea sa ridice "exceptia prematuritatii" sau nu poate? Multumesc.:help:Pusa
Daca ma poate sfatui cineva la ce am scris mai sus, as dori si sa stiu daca in proces la legea 165/2013, se poate solicita verificarea legalitatii actului de instrainare a terenului la instanta de contencios administrativ, sau a fost posibil doar la legea 18?